+47 941 41 605
post@dialogforumostfold.no

Her kommer det et nytt nyhetsbrev fra Dialogforum Østfold, som vi sender ut til alle våre medlemmer og kontakter. Spre gjerne nyhetsbrevet ut til flere av dine medlemmer i din menighet/moskè.

STYRET 2019 – 2020

Årsmøtet ble som planlagt avholdt 25.april, og referat/protokoll vil sendes ut til alle medlemmer.

Styret har konstituert seg; Aziz Ahmedovic ble styreleder og Mona Bøe ble nestleder. Takk til Kai Arne Wallin som har vært vår styreleder fra vi startet i september 2015 frem til nå!  

LEDIG STILLING SOM DAGLIG LEDER

Det er nå ledig stilling som dagligleder i Dialogforum Østfold i 100%. Vi oppfordrer alle til å spre dette ut til alle deres medlemmer og bekjente! Dette er en utvidelse av stillingen som koordinator har i dag, da oppgavene øker og koordinator Jorunn går over til nye oppgaver.

Se utlysningstekst som ligger på vår hjemmeside «dialogforumostfold.no» og ellers på nettet.

Søknadsfrist 24. mai.

 

ARRANGEMENT FREMOVER

- Lørdag 15.juni kl. 14.00 inviterer Dialogforum Østfold inviterer til konferanse «TRO PÅ TVERS» som en del av programmet under mangfoldsdagene i Sarpsborg.

Bushra Ishaq (lege/forsker) og Sunniva Gylver (prest) deler sine dialogfortellinger.

I tillegg kommer Biskop Atle Sommerfeldt med en hilsen, og Safia Abdi Haase

(musiker/sykepleier) synger og spiller! Åpent for alle og vi møtes på Sarpsborg torg!

Følg med på nett og informasjon kommer.

- LEIR for ungdom (13-25 år) planlegges 25.-27.oktober på Stenbekk leirsted. Som tidligere blir dette en helg med dialog og mangfold av tro og kultur. Sett av datoene i kalenderen, og kjenner du noen som vil hjelpe til å planlegge så oss beskjed. Unik spennende leir!

NYTT MEDLEM

Rygge menighet ble nytt medlem i Dialogforum Østfold i april 2019, og det er nå til sammen 29 organisasjoner/menigheter som er medlem!

ANSATTE

Jorunn Askerød har fra mai avsluttet sin koordinatorstilling, og forsetter som prosjektleder med dialogdager i Fredrikstad. Velisa Salihovic fortsetter som tidligere med sine dialogoppgaver særlig knyttet opp til barn/unge, religionsmøtet og kvinner. Vi ber om forståelse for at vi nå har svært liten grad av ansatte-ressurser inntil ny «daglig leder» blir ansatt.

Har dere spørsmål og/eller ønsker informasjon, kontakt oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Følg med oss på vår hjemmeside Dialogforumostfold.no eller Facebook.              

Takk til alle som bidrar til dialogarbeidet i Østfold! Og velkommen til å delta i våre arrangement!

Vennlig hilsen Velisa Salihovic og Jorunn Askerød