+47 941 41 605
post@dialogforumostfold.no

Her kommer det et lite nyhetsbrev fra Dialogforum Østfold. Foreningen vår har vokst siden vi startet i 2015, noe vi er veldig glad for. I dag er det 28 medlemmer! Det er en utfordring å nå ut med nok informasjon til alle medlemsorganisasjoner og alle aktive enkeltpersoner.

Vi håper at et slikt lite nyhetsbrev kan være nytte og hjelp.

ARRANGEMENT

Arrangement og aktiviteter i nær fremtid er:Arrangement og aktiviteter i nær fremtid er:

- Søndag 24.februar kl. 14.00 kan alle små og store være med på tur i Fredrikstad marka. Møtes ved «Den store bjørnen». Mer info på Facebook
- Religiøse ledere møtes på «Religionsmøte» og neste møte er tors. 21.mars
kl. 19.00 i Kirkens hus, Nygaardsgata 28, Fredrikstad.
- Mandag 8.april er det Fasteaksjon i Sarpsborg, hvor vi deltar i innsamling av penger til Kirkens Nødhjelps arbeid. Og dagen etter tirsdag 9. april er det Fasteaksjon i Fredrikstad. Ta kontakt med den lokale kirken eller Kirkens Nødhjelp ved This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for mer informasjon.
- Torsdag 25.april er alle velkommen til Medlemsmøte og Årsmøte. Vi møtes i Bispegården i Fredrikstad. Innkalling og mer informasjon sendes ut.
- Ons. 15.mai er det Workshop på Isegran/Håpets katedral. Mer informasjon senere.

NYTT SKOLEPROSJEKT

Rett før jul fikk vi beskjed om at Gjendigestiftelsen innvilger oss 400.000,- til et 2årig prosjekt med dialogdager i skolen. Dette gleder vi oss over og ser frem til samarbeide med kommune, moskeer, kirke og mange av dere som vil bidra inn her.

DIALOGFORUM AVD MOSS

Tidlig i januar var et «oppstartsmøte» i Moss om dialogarbeid i regi av Dialogforum Østfold. De har arbeidet med dialog på flere måter der, og vi gleder oss over å kunne fortsette det viktige dialogarbeidet sammen fremover.

ANSATTE

Dialogarbeider Velisa Salihovic er innleid fra Det islamske Fellesskap Bosnisk og arbeider i en 30% stilling i Dialogforum Østfold. Koordinator Jorunn Askerød er innleid fra Kirkens Bymisjon Østfold i 50 % stilling. Velisa fortsetter å arbeide som tidligere. Nytt er at Jorunn går inn som 20% prosjektleder i Fredrikstad, og det arbeides nå med å få en ny Koordinator inn i 50% stilling.

Har dere spørsmål og/eller ønsker informasjon, kontakt oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Følg med oss på vår hjemmeside Dialogforumostfold.no eller Facebook.              

Takk til alle som bidrar til dialogarbeidet i Østfold! Og velkommen til å delta i våre arrangement!

Vennlig hilsen Jorunn Askerød /koordinator