+47 941 41 605
post@dialogforumostfold.no

Høsten 2021 startet med gjenåpning av samfunnet, og sluttet med ny, delvis nedstengning. I Dialogforum Østfold er vi takknemlige for alt som lot seg gjennomføre, og ser tilbake på en høst med mange spennende møter på tvers av tro og kultur. I dette nyhetsbrevet er høydepunktene fra juli til desember tatt med, og vi håper det kan være til oppmuntring for alle som støtter arbeidet!

Endelig er det mulig å planlegge fysiske samlinger igjen! I dette nyhetsbrevet deler vi høydepunkter fra forsommeren, og ser fram mot en spennende høst hvor vi håper å besøke mange av medlemmene våre.

Årsmøte og gjenvalg av styreleder
På årsmøtet 6. april ble Aziz Ahmedovic gjenvalgt som styremedlem for muslimske trossamfunn. I styremøtet 2. juni ble Aziz Ahmedovic gjenvalgt som styreleder, og Mona Bøe gjenvalgt som nestleder.

Dialogdag med 10. trinn fra Haugeåsen ungdomsskole var ett av høydepunktene i løpet av en høst hvor mye har blitt utsatt i siste liten, på grunn av pandemien. Her får du blant annet glimt fra dialogdagen og en spennende samtale om framtidens moské i Fredrikstad sentrum.